Ισπανικά - τάξη ή online τμήματα Οκτωβρίου –50% και δώρο όλα τα βιβλία – DELE B2 σε 10 μήνες, από το μηδέν. 2.300 επιτυχόντες. Πληροφορίες: 210 38.44.888, 210 33.01.300

25 χρόνια διδάσκουμε ξένες γλώσσες αποκλειστικά σε ενήλικες. Πάνω από 45.500 ενήλικες έμαθαν ξένες γλώσσες στην Ευρωδιάσταση.

Τώρα η άριστη γνώση 2ης και 3ης ξένης γλώσσας μετράει στο ΑΣΕΠ! Ευρωδιάσταση = πτυχία επιπέδου C2 (άριστη γνώση) σε 2 ακαδ.έτη από μηδέν ή σε ένα ακαδ.έτος από Β2!

Νο1 Online Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών αποκλειστικά για Ενήλικες. Δώρο όλα τα βιβλία σε όλα τα online τμήματα διάρκειας 6 μηνών και άνω!

'Εως –50% σε όλα τα νέα τμήματα (τάξη ή online) διάρκειας 6 μηνών και άνω!

Πληροφορίες: 210 38.44.888, 210 33.01.300, 210 96.200.93, 210 41.000.85

Μεγάλες προσφορές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου έως την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου! Πληροφορίες: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43, 210 33.01.300.

εξετασεις ισπανικων πληροφοριες

Οι προφορικές εξετάσεις του διπλώματος Dele Β2 συνήθως διεξάγονται πριν τις γραπτές εξετάσεις. Ωστόσο, μπορεί να διεξαχθούν μία ή δύο μέρες πριν από τις γραπτές. Διαρκούν γύρω στα 15 λεπτά, αλλά προσφέρονται και επιπλέον περίπου 15 λεπτά για να προετοιμάσει ο υποψήφιος το πρώτο και δεύτερο μέρος της προφορικής εξέτασης του DELE, δηλαδή την παρουσίαση ενός θέματος και μιας φωτογραφίας αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

προετοιμασία (15 λεπτά)

Ο υποψήφιος έχει στη διάθεσή του περίπου 15΄για να επιλέξει μεταξύ δύο θεμάτων και δύο φωτογραφιών και να τα/τις προετοιμάσει. Θα πρέπει να επιλέξει ένα θέμα και μια φωτογραφία, με βασικό κριτήριο επιλογής τον (υποκειμενικό) βαθμό ευκολίας. Ο μαθητής προετοιμάζει το μονόλογό του. Μπορεί να κρατήσει σημειώσεις και να κάνει σχεδιαγράμματα για να οργανώσει καλύτερα το λόγο του.

Την ώρα της εξέτασης δεν του επιτρέπεται να κοιτάζει συνεχώς τις σημειώσεις αυτές, αλλά επιτρέπεται (με τη σύμφωνη γνώμη του εξεταστή) να τις κοιτάξει πολύ σύντομα για να θυμηθεί τα σημαντικά σημεία που πρέπει να αναφέρει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

χαιρετισμός στους εξεταστές

Είναι πολύ πιθανόν ο προφορικός εξεταστής ή εξετάστρια του DELE να ρωτήσει αν προτιμά ο υποψήφιος τον ενικό ή τον πληθυντικό ευγενείας. Για παράδειγμα, ο εξεταστής μπορεί να ρωτήσει:

¿Prefiere tú o usted?
¿Qué prefiere, tú o usted?
¿Prefiere que le tratemos de tú o de usted?

Και ο υποψήφιος μπορεί να απαντήσει:
"Prefiero tú" ή "Prefiero usted".
"Tú, por favor" ή "Usted, por favor".
"Prefiero que me tuteen"
"Prefiero que nos tuteemos"
"Mejor tú"
"Mejor usted".

Στη συνέχεια, ο εξεταστής θα κάνει 2-3 εισαγωγικές ερωτήσεις στο μαθητή για να τον βοηθήσει να αισθανθεί πιο άνετα Αυτές οι ερωτήσεις δε βαθμολογούνται. Για παράδειγμα, π προφορικός εξεταστής του DELE μπορεί να ρωτήσει τον υποψήφιο το λόγο ή τους λόγους για τον οποίο / τους οποίους μαθαίνει Ισπανικά.

θέμα

Η παρουσίαση του διαρκεί γύρω στα 5 λεπτά και προετοιμάζεται από πριν. Ο υποψήφιος θα πρέπει να αξιολογήσει μια σειρά προτάσεων σχετικές με το θέμα που του δίνεται. Σύντομος μονόλογος και συζήτηση με τον εξεταστή.

φωτογραφία

Διαρκεί γύρω στα 4 λεπτά και προετοιμάζεται από πριν. Ο υποψήφιος καλείται να περιγράψει μια εικόνα και να έχει στο μυαλό του πιθανές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει για μια ικανοποιητική περιγραφή αυτής. Αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να είναι:

- Τι/Ποιος/Ποιοι εμφανίζονται στη φωτογραφία;
- Πού βρίσκονται;
- Πώς είναι (εμφανισιακά);
- Τι κάνουν;
- Γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει;
-Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί μετά;

Επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ποικιλία εκφράσεων για να γίνει σωστή περιγραφή, όπως για παράδειγμα: "En esta foto hay una mujer...", "Podemos ver a una mujer/a dos personas...", "Se ve a una chica..." κλπ.

Το να μην ξέρουμε μία συγκεκριμένη λέξη ή έκφραση δεν είναι σημαντικό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα συνώνυμο ή περίφραση.

συζήτηση

Διαρκεί γύρω στα 4 λεπτά. Δεν υπάρχει στάδιο προετοιμασίας.

Σε αυτό το μέρος της εξέτασης, ο υποψήφιος θα σχολιάσει αρχικά μόνος του, πίνακες στατιστικών στοιχείων, δημοσκοπήσεις, γραφήματα, ερωτηματολόγια κλπ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει διάλογος με τον εξεταστή σχετικά με το θέμα των γραφημάτων, δημοσκοπήσεων κλπ. Η συζήτηση προκύπτει από το θέμα της δημοσκόπησης ή του γραφήματος που έχει παρουσιάσει ήδη ο υποψήφιος.

Κάτι που θα τον βοηθήσει πολύ είναι να χρησιμοποιήσει εκφράσεις που οργανώνουν το λόγο, όπως για παράδειγμα: "En primer lugar...", "En segundo lugar...", "Para empezar...", "Por un lado... mientras que por otro...", "Para terminar...", "Yo considero que...” κλπ.

Είναι πολύ σημαντικό να δείξετε ευχέρεια λόγου και οι απαντήσεις να μην είναι πολύ σύντομες. Σε περίπτωση που θέλετε να κερδίσετε χρόνο χρησιμοποιήστε εκφράσεις όπως "Bueno...", "Pues..." ή "A ver...".

αποχαιρετισμός στους εξεταστές

Είναι προφανώς σημαντικό να ευχαριστήσουμε τους εξεταστές για τη γνωριμία και την επικοινωνία και να τους αποχαιρετίσουμε ευγενικά.

Γενικές πληροφορίες για τις εξετάσεις Ισπανικών DELE B2 (INTERMEDIO)

DELE Intermedio B2

Το DELE Intermedio Β2 είναι πτυχίο Ισπανικών που αποδεικνύει την καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Το DELE Intermedio Β2 είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο και αποδεκτό και από τον ιδιωτικό τομέα. Η πλήρης ονομασία του πτυχίου είναι Diplomas de Español como Lengua Extranjera.

Δείτε τι περιλαμβάνει η εξέταση DELE Intermedio B2 εδώ: https://www.eurodiastasi.gr/ispanika/dele-exetaseis/exetaseis-dele-b2-intermedio-dele-basico-ispanika

Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα φροντιστήρια Ισπανικών για ενήλικες και σας προφέρει ταχύρρυθμα προγράμματα προετοιμασίας για το DELE Intermedio Β2 σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Δείτε όλες τις προσφορές για ταχύρρυθμα μαθήματα Ισπανικών εδώ: http://www.eurodiastasi.gr/ispanika/prosfores

Τα εντατικά τμήματα προετοιμασίας DELE Intermedio Β2 στην Ευρωδιάσταση απευθύνονται τόσο σε αρχάριους σπουδαστές όσο και σπουδαστές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τα επίπεδα Α1 ή Α1 και Α2.

Curso 1-4: DELE Intermedio Β2 σε 10-13 μήνες. Προετοιμασία για DELE Intermedio Β2 από το μηδέν σε 10-13 μήνες.

Curso 2-3-4: DELE Intermedio Β2 αρχίζοντας από επίπεδο A2 σε 5-10 μήνες.
Curso 3-4: DELE Intermedio Β2 αρχίζοντας από επίπεδο Β1 σε 3-7 μήνες.

Τα ταχύρρυθμα τμήματα DELE Intermedio Β2 που παρέχει η Ευρωδιάσταση απευθύνονται σε ενήλικες σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αττικής (εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς και ιδιωτικά μέσα).

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα ταχύρρυθμα τμήματα προετοιμασίας DELE Intermedio Β2 που παρέχει η Ευρωδιάσταση και εξ αποστάσεως, σε πραγματικό χρόνο.

 

Το πτυχίο Ισπανικών DELE B2 (γνωστό παλαιότερα και ως DELE BASICO) είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την γνώση της Ισπανικής γλώσσας στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τις Ξένες Γλώσσες. Αποδεικνύει την “καλή γνώση” της Ισπανικής γλώσσας, είναι δηλαδή αντίστοιχο με το πτυχίο Αγγλικών Lower.

Ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους της εξέτασης DELE B2.

1) Comprensión de lectura:

Η δοκιμασία αυτή εξετάζει τη γραμματική, το λεξιλόγιο και την ικανότητα κατανόησης του υποψηφίου μέσω γραπτών κειμένων και αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και συμπλήρωσης κενών. Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις και μην αφήνετε κενά. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία για τις λάθος απαντήσεις.

2) Comprensión auditiva:

Η δοκιμασία αυτή εξετάζει την ικανότητα κατανόησης του υποψηφίου μέσω ακουστικών κειμένων και αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και συμπλήρωσης κενών. Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις και μην αφήνετε κενά. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία για τις λάθος απαντήσεις.

3) Expresión e interacción escritas:

Η δοκιμασία αυτή εξετάζει την ικανότητα του υποψηφίου στο γραπτό λόγο. Οι εκθέσεις πρέπει να έχουν συνοχή και σωστή κατανομή επιχειρημάτων / ιδεών. Επιπλέον, ο υποψήφιος θα πρέπει να σεβαστεί το όριο λέξεων που του δίνεται και το «ύφος» της έκθεσης (π.χ. επίσημο ή φιλικό γράμμα).

4) Interacción oral:

Στην τελευταία δοκιμασία ο υποψήφιος εξετάζεται στον προφορικό λόγο. Η παρουσίαση και η περιγραφή των προφορικών θεμάτων θα πρέπει να είναι σαφής και ο λόγος θα πρέπει να έχει συνοχή. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δυσκολεύεται να θυμηθεί ή δεν γνωρίζει μία λέξη, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα συνώνυμο ή να την πει περιφραστικά.

 

Προετοιμασία για Αναγνωρισμένα Πτυχία Ξένων Γλωσσών σε Χρόνο Ρεκόρ!

Lower σε 12-18 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

Proficiency σε 7-12 μήνες, ακόμα και χωρίς πρόσφατο Lower.

IELTS σε 4-6 εβδομάδες.

DELE Intermedio Β2 Ισπανικών σε 6-12 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

PLIDA B2 Ιταλικών σε 6-12 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

DELF Β2 Γαλλικών σε 7-12 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

Zertifikat Β2 Γερμανικών σε 11-13 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

Lomonosov B2 Ρωσικών σε 2 ακαδημαϊκά έτη, αρχίζοντας από το μηδέν.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε για Lower, Proficiency, IELTS, DELE Β2 και C2, DELF B2 και DALF C2, PLIDA B2/C1/C2, Zertifikat B1/Β2/C1/C2 και Lomonosov B2/C1/C2 σε χρόνο-ρεκόρ!

Λογότυπο Ευρωδιάστασης

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση διατηρούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το Hellenic American Union, επίσημο εξεταστικό φορέα του παν/μιου Michigan στην Ελλάδα.

Hellenic American Union Academic Partner

ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Η Ευρωδιάσταση παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αρχίσει μαθήματα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου...

περισσότερα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ

Τμήματα ενηλίκων Αγγλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ρωσικών τις ώρες που σας βολεύουν...

περισσότερα

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Ο συντομότερος δρόμος για την απόκτηση όλων των επίσημων Διπλωμάτων / Πιστοποιήσεων της κάθε γλώσσας...

περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Δωρεάν προπαρασκευαστικά μαθήματα, επαναληπτικά και ενισχυτικά, αναπλήρωσης ύλης...

περισσότερα

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Επιπλέον έκπτωση 7% σε άνεργους!

περισσότερα

ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Δείτε πότε ξεκινούν τα νέα τμήματα ξένων γλωσσών ενηλίκων και ξεκινήστε άμεσα...

περισσότερα

Θέλετε να μάθετε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά και μένετε σε κάποια από τις παρακάτω περιοχές της Αττικής;

Επιλέξτε τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ενηλίκων.
Η πρόσβαση σε όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από όλες τις περιοχές της Αττικής, τόσο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όσο και με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα.

Εύκολη πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση από όλες τις παρακάτω περιοχές:

 • Αθήνα 
 • Πειραιάς
 • Ελληνικό
 • Αγία Παρασκευή
 • Άγιοι Ανάργυροι
 • Άγιος Δημήτριος
 • Αιγάλεω
 • Άλιμος
 • Αμπελόκηποι
 • Ανάβυσσος
 • Αργυρούπολη
 • Βάρη
 • Βάρκιζα
 • Βριλήσσια
 • Βούλα
 • Βουλιαγμένη
 • Βύρωνας
 • Γαλάτσι
 • Γέρακας
 • Γκύζη
 • Γλυφάδα
 • Γουδί
 • Δάφνη
 • Δραπετσώνα
 • Ελευσίνα
 • Ελληνορώσων
 • Ζωγράφου
 • Ηλιούπολη
 • Ίλιον
 • Ιλίσια
 • Καισαριανή
 • Καλλιθέα
 • Καματερό
 • Κεραμεικός
 • Κερατσίνι
 • Κηφισιά
 • Κολωνός
 • Κορυδαλλός
 • Κουκάκι
 • Κυψέλη
 • Λαγονήσι
 • Λυκόβρυση
 • Μαρούσι
 • Μελίσσια
 • Μενίδι
 • Μεταμόρφωση
 • Μοσχάτο
 • Νέα Ελβετία
 • Νέα Ερυθραία
 • Νέα Ιωνία
 • Νέα Σμύρνη
 • Νέα Φιλαδέλφεια
 • Νέα Χαλκηδόνα
 • Νέο Ηράκλειο
 • Νέο Ψυχικό
 • Νέος Κόσμος
 • Νίκαια
 • Παγκράτι
 • Παιανία
 • Παλλήνη
 • Παπάγου
 • Πατήσια
 • Πατησίων
 • Πεντέλη
 • Πέραμα
 • Περισσός
 • Περιστέρι
 • Πετράλωνα
 • Πετρούπολη
 • Ρέντης
 • Σαλαμίνα
 • Σεπόλια
 • Σπάτα
 • Ταύρος
 • Φάληρο
 • Χαϊδάρι
 • Χαλάνδρι
 • Χολαργός
 
Η αναφορά στις παραπάνω περιοχές είναι καθαρά ενδεικτική. Δείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση.

Νο1 online φροντιστήρια ξένων γλωσσών για ενήλικες. Μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες online real time. Πανευρωπαϊκή κάλυψη. Πληροφορίες: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.93.

Αν ψάχνετε φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες με πολυετή εμπειρία στα online μαθήματα, και όχι κάποιο φροντιστήριο που “ανακάλυψε” τα online μαθήματα λόγω Covid, η Ευρωδιάσταση είναι η πρώτη σας επιλογή!

Αν θέλετε live μάθημα με top καθηγητές και όχι “κονσέρβες” του εμπορίου για να μάθετε “τα βασικά”, η Ευρωδιάσταση είναι η πρώτη σας επιλογή!

Online προετοιμασία για αναγνωρισμένα πτυχία ξένων γλωσσών σε χρόνο ρεκόρ, με γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.