Γαλλικά – η γλώσσα που μιλιέται σε όλες τις ηπείρους μπορεί να κάνει τη διαφορά στο βιογραφικό σου

Τα Γαλλικά είναι αναμφίβολα μία από τις πιο χρήσιμες ξένες γλώσσες. Η Γαλλική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα 29 χωρών. Μεταξύ αυτών και χώρες «παράδεισοι» σε ότι αφορά το βιοτικό επίπεδο, όπως ο Καναδάς, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Μονακό και το Λουξεμβούργο.

Εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, περίπου 129 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Γαλλικά, δηλαδή το 26% του πληθυσμού της, γεγονός που καθιστά τη Γαλλική γλώσσα την τρίτη πιο συχνά ομιλούμενη γλώσσα μετά τα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι τρεις μεγάλες πόλεις-κλειδιά στην Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας όπως οι Βρυξέλλες, το Στρασβούργο και το Λουξεμβούργο είναι Γαλλόφωνες.

Όμως η εμβέλεια της Γαλλικής γλώσσας σαφώς δεν περιορίζεται στην Ευρώπη.

Εκτός Ευρώπης, περίπου 300 ακόμη εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Γαλλικά. Είναι ευνόητο λοιπόν πως τα Γαλλικά αποτελούν σημαντικό ατού για το βιογραφικό κάποιου που αναζητά εργασία σε οποιοδήποτε σχεδόν σημείο του πλανήτη, καθώς η Γαλλική γλώσσα μιλιέται κυριολεκτικά και στις 5 ηπείρους και είναι η 6η πιο ομιλούμενη γλώσσα του πλανήτη. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη την πληθυσμιακή αύξηση στην Αφρική όπου σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού μιλάει Γαλλικά, γίνεται εύκολα αντιληπτή η δυναμική της Γαλλικής γλώσσας.

Εξίσου χρήσιμη μπορεί να φανεί η γνώση της Γαλλικής γλώσσας και σε οποιονδήποτε αναζητά εργασία στην Ελλάδα. Κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά και Γαλλικά έχει σίγουρα πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον που ξέρει μόνο Αγγλικά, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το πόσες σημαντικές Γαλλικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Είναι λοιπόν προφανές ότι η πιστοποιημένη γνώση Γαλλικών μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα βιογραφικό. Επενδύοντας κάποιος στην εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας μπορεί να αποκτήσει ένα σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα σε πολλές αγορές εργασίας στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Επομένως, η χρησιμότητα του να μάθει κανείς Γαλλικά δεν αμφισβητείται. Το ερώτημα που τίθεται είναι πόσο χρόνο θα του πάρει και πόσο θα του κοστίσει. Εφόσον επιλέξετε Ευρωδιάσταση για να παρακολουθήσετε ταχύρρυθμα μαθήματα Γαλλικών, η απάντηση αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη και στα δύο σκέλη:

α) Θα σας πάρει σε κάθε περίπτωση λιγότερο από ένα χρόνο για να φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο γνώσης της Γαλλικής γλώσσας (Β2 / αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών).

β) Θα σας κοστίσει κάτω από 750€ με δώρο όλα τα βιβλία (αξίας άνω των 120€)*. Με άλλα λόγια, με τα χρήματα που θα ξόδευε κάποιος για ένα κινητό ή κάποιο άλλο gadget, εφόσον επιλέξει Ευρωδιάσταση, μπορεί να προσθέσει τη Γαλλική γλώσσα στο βιογραφικό του. Αξίζει τον κόπο, δε νομίζετε;

*Ενδεικτική τιμή προσφοράς 2018 με προεξόφληση των διδάκτρων.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ισπανικών.

Πιστοποίηση Ισπανικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση: νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών Μαρτίου.
- Προετοιμασία για εξετάσεις DELE B2 ή ΚΠΓ Β2 Νοεμβρίου.
-50% στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία!
- Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 26ετους εμπειρίας και εξέλιξης.
- Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).
- Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.
- Χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες.
- Υποτροφία για 2η ξένη γλώσσα.
Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43