Ρωσικά για αρχάριους ενήλικες – online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): Μοναδική προσφορά 2 ατόμων στο πρόγραμμα Ρωσικών αρχαρίων για Β1.

Νέα Τμήματα Ρωσικών

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2022

Καλέστε μας στο 210.33.01.300 για ενημέρωση, ή

συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας (χωρίς καμία δέσμευση)!

Μόνο στην Ευρωδιάσταση! Μοναδική προσφορά για 2 online σπουδαστές: Ο 1ος σπουδαστής μόνο με 995€ συνολικά δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία, και ο 2ος σπουδαστής καταβάλει μόνο εγγραφή 95€!

Το πρόγραμμα καλύπτει 3 επίπεδα, από αρχικό μέχρι B1 και διαρκεί 9 μήνες.

Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα ταχύρρυθμα μαθήματα Ρωσικών για ενήλικες που παρέχει η Ευρωδιάσταση. Αν θέλετε να σας καλέσουμε εμείς για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματά μας, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επικοινωνίας.

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών αποκλειστικά σε ενήλικες και πάνω από 45.500 επιτυχημένους σπουδαστές στο ενεργητικό της, η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα και αποτελεί «σημείο αναφοράς» για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει ξένες γλώσσες γρήγορα, αποτελεσματικά και με προσιτό κόστος. Είναι επίσης ένα από τα ελάχιστα Πιστοποιημένα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Scroll to Top