Ρωσικά για Ενήλικες – Τάξη ή online μαθήματα Ρωσικών για ενήλικες – Προσφορές για μαθήματα Ρωσικών online και/ή σε τάξη

Ρωσικά για Ενήλικες
(αρχάριους και προχωρημένους) – Προσφορές για εκμάθηση Ρωσικών

Στην Ευρωδιάσταση θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να μάθετε Ρωσικά ή να τα βελτιώσετε και να προετοιμαστείτε για τα αναγνωρισμένα πτυχία Lomonosov B1 και Lomonosov B2.
Δείτε τις εξαιρετικές προσφορές μας στα μαθήματα Ρωσικών για ενήλικες (μαθήματα βασικής εκμάθησης ή βελτίωσης Ρωσικής, μαθήματα προετοιμασίας Lomonosov Β1 και Lomonosov Β2).

Δείτε Όλες τις Προσφορές και Εκπτώσεις για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Φοιτητές, Ανέργους

Ρωσικά για αρχάριους ενήλικες – online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): Μοναδική προσφορά 2 ατόμων στο πρόγραμμα Ρωσικών αρχαρίων για Β1.

Μόνο στην Ευρωδιάσταση! Μοναδική προσφορά για 2 online σπουδαστές: Ο 1ος σπουδαστής μόνο με 995€ συνολικά δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία, και ο 2ος …

Ρωσικά για αρχάριους ενήλικες – online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): Μοναδική προσφορά 2 ατόμων στο πρόγραμμα Ρωσικών αρχαρίων για Β1. Περισσότερα »

Ρωσικά για αρχάριους ενήλικες – τάξη ή online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): αναγνωρισμένο πτυχίο Ρωσικών Lomonosov Β1 σε 10 μόλις μήνες από το μηδέν, με έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα!

Πιστεύετε ότι το να μάθετε Ρωσικά θα σας πάρει… αιώνες και θα σας κοστίσει… μία περιουσία; Στην Ευρωδιάσταση δεν ισχύει τίποτε από τα δύο! Επιλέγοντας …

Ρωσικά για αρχάριους ενήλικες – τάξη ή online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): αναγνωρισμένο πτυχίο Ρωσικών Lomonosov Β1 σε 10 μόλις μήνες από το μηδέν, με έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα! Περισσότερα »

Scroll to Top