Ρωσικά για αρχάριους ενήλικες – τάξη ή online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): αναγνωρισμένο πτυχίο Ρωσικών Lomonosov Β1 σε 10 μόλις μήνες από το μηδέν, με έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα!

Νέα Τμήματα Ρωσικών

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2022

Καλέστε μας στο 210.33.01.300 για ενημέρωση, ή

συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας (χωρίς καμία δέσμευση)!

Πιστεύετε ότι το να μάθετε Ρωσικά θα σας πάρει… αιώνες και θα σας κοστίσει… μία περιουσία; Στην Ευρωδιάσταση δεν ισχύει τίποτε από τα δύο! Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση για να μάθετε Ρωσικά, θα φτάσετε σε επίπεδο Β1 σε χρόνο ρεκόρ, με πραγματικά χαμηλό κόστος.

Αρχίστε τώρα ταχύρρυθμα μαθήματα Ρωσικών στην Ευρωδιάσταση και αποκτήστε αναγνωρισμένο πτυχίο Β1 σε 10 μόλις μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν!

Αναγνωρισμένο πτυχίο Β1 (αντίστοιχο Lower) το οποίο απονέμεται κατόπιν εξετάσεων από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Lomonosov της Μόσχας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πτυχίο Lomonosov επιπέδου Β1.

Μοναδική προσφορά για λίγες ακόμα μέρες: έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα και

  • Δώρο όλα τα βιβλία εφόσον ο σπουδαστής επιλέξει να παρακολουθήσει τα μαθήματα Ρωσικών online.
  • 10% επιπλέον έκπτωση και δώρο όλα τα βιβλία για ταυτόχρονη εγγραφή δύο σπουδαστών (συγγενείς / φίλοι).

Ευελιξία στον τρόπο εξόφλησης των διδάκτρων και δυνατότητα άτοκων δόσεων από 60€ με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Αττικής με όλα τα ΜΜΜ ή το τμήμα Ρωσικών επιλογής σας online (real time) για όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών αποκλειστικά σε ενήλικες και πάνω από 45.500 επιτυχημένους σπουδαστές στο ενεργητικό της, η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα και αποτελεί «σημείο αναφοράς» για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει ξένες γλώσσες γρήγορα, αποτελεσματικά και με προσιτό κόστος. Είναι επίσης ένα από τα ελάχιστα Πιστοποιημένα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Scroll to Top