Proficiency Michigan ECPE – αναλυτική περιγραφή και προσφορές για προετοιμασία Proficiency Michigan σε ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων

To Proficiency Michigan είναι ένα από τα πιο γνωστά και καθιερωμένα πτυχία Αγγλικών για σπουδαστές που η μητρική τους γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Απονέμεται από το Αμερικανικό πανεπιστήμιο του Michigan και πιστοποιεί τη γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε Άριστο Επίπεδο (C2). Ο εξεταστικός φορέας στην Ελλάδα είναι το Hellenic American Union (Ελληνοαμερικανική Ένωση).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η εξέταση του Proficiency Michigan, χρήσιμες συμβουλές για τις εξετάσεις και οικονομικές προσφορές για προετοιμασία Proficiency Michigan στα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων τα οποία προσφέρει η Ευρωδιάσταση.

Επισημαίνεται ότι η κατοχή πρόσφατου Lower δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την προετοιμασία Proficiency στα Κέντρα Κένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, καθώς η Ευρωδιάσταση παρέχει στους σπουδαστές της δωρεάν προπαρασκευαστικά μαθήματα με στόχο την επανάληψη της γραμματικής και του λεξιλογίου του επιπέδου B2 / Lower πριν την ένταξή τους στα τμήματα Proficiency.

Scroll to Top

Καλό Πάσχα!