Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Μία από τις βασικές αρχές μας είναι να προσφέρουμε δίδακτρα προσιτά σε όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως οικονομικών δυνατοτήτων, και “good value for money”, δηλαδή τη μέγιστη δυνατή αξία / ωφέλεια για τα δίδακτρα που καταβάλλουν.

Γι’ αυτό και τα δίδακτρα στην Ευρωδιάσταση είναι τα χαμηλότερα που θα μπορούσατε να βρείτε. Λειτουργούμε με σεβασμό προς το σπουδαστή, χωρίς εμπορικά τρικ, δήθεν “φοιτητικές εκπτώσεις” σε υπέρογκα δίδακτρα και άλλα παρόμοια.

Οι ώρες μαθημάτων που προσφέρουμε σε όλα μας τα προγράμματα είναι όλες ώρες πραγματικής διδασκαλίας από έμπειρους καθηγητές υψηλού επιπέδου και όχι “αυτοδιδασκαλία”, “εργαστήριο”, διδασκαλία από μαθητευόμενους που κάνουν πρακτική κλπ., δηλαδή ώρες που τις πληρώνετε αδρά χωρίς να σας προσφέρεται οποιαδήποτε ουσιαστική υπηρεσία.

Όλα τα προγράμματα που προσφέρει η Ευρωδιάσταση είναι προσεκτικά μελετημένα έτσι ώστε να διασφαλίζουν την επίτευξη του στόχου στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, χωρίς αντιεκπαιδευτικές περικοπές διδακτικών ωρών, πρακτική η οποία δυστυχώς εφαρμόζεται από πολλούς στις μέρες μας.

Η δέσμευσή μας απέναντί σας για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαμηλά δίδακτρα συγκεκριμενοποιείται και ποσοτικοποιείται ως Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής: εάν μας προσκομίσετε έγγραφη προσφορά άλλου Κέντρου το οποίο σας προσφέρει πρόγραμμα “θεωρητικά” παραπλήσιο με το δικό μας (προετοιμασία για το ίδιο δίπλωμα στον ίδιο αριθμό μηνών, ίδιες ώρες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ διδασκαλίας, εναλλακτικά ωράρια και δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης, γραπτή εγγύηση σπουδών κλπ.) σε χαμηλότερη τιμή, η Ευρωδιάσταση θα σας προσφέρει το δικό της πρόγραμμα στην ίδια τιμή, χωρίς να τεθεί ζήτημα ποιοτικής διαφοράς στο επίπεδο σπουδών.

Scroll to Top

Νέα τμήματα Οκτωβρίου.

Έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία

για εγγραφές έως 3 Οκτωβρίου.

Τάξη ή online μαθήματα ή blended learning.

Αναγνωρισμένα πτυχία B2 και C2 σε μήνες, όχι σε χρόνια! Νο1 σε αριθμό ενηλίκων επιτυχόντων.

Επικοινωνία: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43