Γραπτή Εγγύηση Σπουδών

Στην ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, ο δρόμος προς την απόκτηση όλων των επίσημων Διπλωμάτων / Πιστοποιήσεων της κάθε γλώσσας είναι ο πιο σύντομος που υπάρχει!

Αυτό το γνωρίζουν και το παραδέχονται όλοι, εδώ και χρόνια. Όμως ο δρόμος της επιτυχίας στην ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ δεν είναι μόνο σύντομος. Είναι και ασφαλής!

Η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ παρέχει στους σπουδαστές της Γραπτή Εγγύηση Σπουδών, αναλαμβάνει δηλαδή σε περίπτωση αποτυχίας την εκ νέου προετοιμασία τους με καταβολή μόνο δικαιώματος επανεγγραφής. Οι προϋποθέσεις για να είναι δικαιούχος εγγύησης ένας σπουδαστής (αναλυτικά παρακάτω) είναι αντικειμενικές και καθαρά ποσοτικές, χωρίς να υπεισέρχεται οποιοδήποτε υποκειμενικό κριτήριο (επιδόσεις, βαθμολογία).

Προϋποθέσεις ισχύος της Γραπτής Εγγύησης Σπουδών

  • Ο σπουδαστής θα πρέπει να έχει φοιτήσει στην Ευρωδιάσταση από το αρχικό επίπεδο της κάθε γλώσσας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα που θα του υποδείξει η σχολή κατόπιν αξιολόγησης των ήδη υπαρχουσών γνώσεών του κατά την έναρξη της συνεργασίας, βάσει διάρκειας, χρόνου και τρόπου προηγούμενης εκμάθησης.
  • Η παρακολούθηση του σπουδαστή θα πρέπει να είναι ανελλιπής.
  • Η συμμετοχή του σπουδαστή στα τεστ προόδου και τις προσομοιώσεις εξετάσεων θα πρέπει επίσης να είναι ανελλιπής.
  • Οι εκθέσεις που ανατίθενται για το σπίτι θα πρέπει να γράφονται στο σύνολό τους και να παραδίδονται εντός των καθορισμένων προθεσμιών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ vs ΕΓΓΥΗΣΗ «ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ»

Καμία σχολή δεν μπορεί να σας δώσει εγγύηση «απόκτησης πτυχίου». Οι εξετάσεις γλωσσομάθειας, τουλάχιστον αυτές που διοργανώνουν έγκυροι και αναγνωρισμένοι φορείς διεθνούς εμβέλειας, είναι πλήρως αδιάβλητες.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν υπάρξει κρούσματα χορήγησης πλαστών πτυχίων σε ανυποψίαστους σπουδαστές από διάφορους “επιτήδειους”. Οι σπουδαστές αυτοί, ενώ είχαν αποτύχει στις εξετάσεις, πήραν στα χέρια τους “πτυχίο” (φυσικά πλαστό), μόνο και μόνο για να βιώσουν μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη την 1η φορά που χρειάστηκε να επικυρώσουν το “πτυχίο” τους και πληροφορήθηκαν ότι ήταν πλαστό!

Θα πρέπει επομένως να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεκτικός όταν ακούει τέτοιες “υποσχέσεις”, προκειμένου να μην πέσει θύμα απάτης, ή ακόμα χειρότερα, προκειμένου να μη θεωρηθεί συμμέτοχος σε αυτή!

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από το Υπουργείο Παιδείας απαγορεύεται η διεξαγωγή επίσημων εξετάσεων γλωσσομάθειας εντός των Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών.

Αποκτήστε αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ πιστοποίηση Ιταλικών Β2 πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά και λάβετε επιπλέον μόρια. 26 χρόνια εμπειρίας.Πάνω από 2.450 επιτυχόντες. Στενή συνεργασία με τον εξεταστικό φορέα. Ευέλικτο ωράριο. Τάξη, online ή blended learning. 50% έκπτωση, δώρο όλα τα βιβλία και δεύτερη ξένη γλώσσα. Επιπλέον έκπτωση για εκπαιδευτικούς. 

Επικοινωνία: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43