Γαλλικά για Ενήλικες – Προσφορές για μαθήματα Γαλλικών online και/ή σε τάξη

Γαλλικά για Ενήλικες
(αρχάριους και προχωρημένους) – Προσφορές για εκμάθηση Γαλλικών

Στην Ευρωδιάσταση θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να μάθετε Γαλλικά ή να τα βελτιώσετε και να προετοιμαστείτε για τα αναγνωρισμένα πτυχία Γαλλικών DELF B2 και DALF C2.
Δείτε τις εξαιρετικές προσφορές μας στα μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες (μαθήματα βασικής εκμάθησης ή βελτίωσης Γαλλικής γλώσσας, μαθήματα προετοιμασίας DELF Β2 και DALF Γ2).

Δείτε Όλες τις Προσφορές και Εκπτώσεις για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Φοιτητές, Ανέργους

Γαλλικά για ενήλικες – τάξη ή online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): DELF B2 (αντίστοιχο Lower) σε 1 μόλις χρόνο από το μηδέν. 50% έκπτωση στα δίδακτρα!

Θέλετε να μάθετε Γαλλικά και να προετοιμαστείτε για το DELF B2 αποτελεσματικά σε χρόνο ρεκόρ ξεκινώντας από το μηδέν; H Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα …

Γαλλικά για ενήλικες – τάξη ή online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): DELF B2 (αντίστοιχο Lower) σε 1 μόλις χρόνο από το μηδέν. 50% έκπτωση στα δίδακτρα! Περισσότερα »

Γαλλικά για ενήλικες – τάξη ή online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): DALF C2 (αντίστοιχο Proficiency) αρχίζοντας από επίπεδο Β2 σε 8 μόλις μήνες, με έως 60% έκπτωση στα δίδακτρα!

Είστε κάτοχοι του πτυχίου Γαλλικών DELF B2 ή βρίσκεστε σε επίπεδο Β2; Θέλετε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το DALF C2 και σε σύντομο χρονικό διάστημα; …

Γαλλικά για ενήλικες – τάξη ή online real time (πανευρωπαϊκή κάλυψη): DALF C2 (αντίστοιχο Proficiency) αρχίζοντας από επίπεδο Β2 σε 8 μόλις μήνες, με έως 60% έκπτωση στα δίδακτρα! Περισσότερα »

Scroll to Top