Έγραψαν για την Ευρωδιάσταση

Έγραψαν για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση

Εφημερίδα Athens Voice

Η Athens Voice, ένα από τα πιο δημοφιλή και cult έντυπα της νεολαίας, έγραψε για μας:
Μακράν ένα από τα πιο δημοφιλή Κέντρα Ξένων Γλωσσών, καθώς τουλάχιστον 32.000 σπουδαστές έχουν περάσει από τα θρανία της Ευρωδιάστασης…
…η Ευρωδιάσταση έχει τη φήμη των πλέον ταχύρρυθμων προγραμμάτων προετοιμασίας για εξετάσεις σε χαμηλές τιμές.
…Τα προγράμματα καλύπτονται από Γραπτή Εγγύηση Σπουδών και Χρονοδιαγράμματος…

Εφημερίδα Metropolis

Είκοσι δύο χιλιάδες σπουδαστές έχουν παρακολουθήσει Προγράμματα Ξένων Γλωσσών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, καταξιώνοντάς τα μεταξύ των πλέον δημοφιλών Κέντρων Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε η Κα Ελισάβετ Τζεχερίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας των Κέντρων Ευρωδιάσταση, μας είπε χρήσιμα πράγματα για την Ευρωδιάσταση και για την εκμάθηση ξένων γλωσσών γενικότερα.

Ποιό είναι το στοιχείο που κάνει την Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζει;

Σίγουρα δεν είναι μόνο ένα. Είναι αρκετά. Προσωπικά θεωρώ ως το πιο σημαντικό τα άριστα μελετημένα προγράμματα σπουδών, τα οποία εγγυώνται την άρτια, ολοκληρωμένη προετοιμασία για τα επίσημα διπλώματα της κάθε γλώσσας σε σύντομο και απόλυτα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τα προγράμματα αυτά βελτιώνονται διαρκώς, καθώς αξιοποιούμε την εμπειρία μας. Γι’ αυτό και ο σπουδαστής φτάνει στο στόχο του – την απόκτηση πτυχίων -σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι θα περίμενε κανείς, κερδίζοντας χρόνο και χρήματα. Τα ευέλικτα ωράρια, η δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων και οι συχνές ενάρξεις σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, βοηθούν επίσης στη μεγιστοποίηση της ωφελιμότητας και της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων σπουδών.

Η Ευρωδιάσταση έχει γενικά χαμηλά δίδακτρα, αλλά και καλές προσφορές, σωστά;

Πράγματι. Η πολιτική μας είναι να προσφέρουμε πραγματικά χαμηλά δίδακτρα. Θεωρούμε ότι η μόρφωση είναι ένα αγαθό που πρέπει να είναι προσιτό σε όλους. Ευτυχώς, χάρη στο μεγάλο αριθμό σπουδαστών που μας εμπιστεύονται, είμαστε σε θέση να εφαρμόζουμε αυτή την πολιτική με συνέπεια!

Ποιές είναι οι πιο δημοφιλείς γλώσσες, εκτός βέβαια από τα Αγγλικά;

Τα Ισπανικά κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι «παραδοσιακές» γλώσσες όπως τα Ιταλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά έχουν πάψει να είναι δημοφιλείς. Εκείνο όμως που θα ήθελα να αναφέρω ως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της τελευταίας πενταετίας, είναι η συνειδητοποίηση από πλευράς σπουδαστών ότι ένα βασικό επίπεδο γνώσεων και ένα αντίστοιχο πτυχίο (π.χ. το Lower στα Αγγλικά) δεν αρκούν πλέον. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια μαζική επιστροφή σπουδαστών μας παλαιότερων ετών για να συνεχίσουν τις σπουδές τους και ν’ αποκτήσουν και το Proficiency. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες γλώσσες.

Πόσο εύκολο είναι να μάθει μία ξένη γλώσσα ένας ενήλικος;

Όσο εύκολο είναι και για ένα παιδί! Επιπλέον ο ενήλικος είναι συνήθως πιο συνειδητοποιημένος και δίνει μεγαλύτερη αξία στο χρόνο του. Αρκεί βέβαια να υπάρχει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών και το κατάλληλο περιβάλλον.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 31 Μαΐου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43