Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ / ΜΑΡΤΙΟΥ

Αποκτήστε αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ πιστοποίηση Ιταλικών PLIDA ή ΚΠΓ πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά και λάβετε επιπλέον μόρια.

Στενή συνεργασία με τον εξεταστικό φορέα PLIDA. Ευέλικτο ωράριο. Τάξη, online ή blended learning. 50% έκπτωση, δώρο όλα τα βιβλία και δεύτερη ξένη γλώσσα. Επιπλέον έκπτωση για εκπαιδευτικούς.

  • Πιστοποιημένα κέντρα ξένων γλωσσών ενηλίκων.
  • Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων, υψηλού επίπεδου και πολυετούς εμπειρίας.
  • Γραπτή Εγγύηση σπουδών και χρονοδιαγράμματος: Όλα τα προγράμματα εκμάθησης Ιταλικής γλώσσας που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από Γραπτή Εγγύηση Σπουδών και Χρονοδιαγράμματος.

Πάνω από 2.450 ενήλικες πήραν πτυχία Ιταλικών B2 και C2 σε χρόνο ρεκόρ με την προετοιμασία που παρέχει η Ευρωδιάσταση, γεγονός που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε ενήλικο που θα επιλέξει την Ευρωδιάσταση για να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις πιστοποίησης B2 και C2. 26 χρόνια εμπειρίας, με αποκλειστικό αντικείμενο τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες.

Στην Ευρωδιάσταση θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για μαθήματα Ιταλικών.

Εγγραφείτε άμεσα και κερδίστε 50% έκπτωση!

Εγγραφές νέων τμημάτων για μαθήματα Ιταλικών με 50% έκπτωση!
Επιπλέον, δώρο όλα τα βιβλία!

Επικοινωνήστε με την Ευρωδιάσταση για το πρόγραμμα Ιταλικών που σας ενδιαφέρει! Όπου κι αν μένετε, καλέστε μας στο: 210 38.44.888, 210 33.01.300

Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα μαθήματα Ιταλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση (χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής), συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας:

Οι καλύτερες συστάσεις είναι οι σπουδαστές μας! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ σπουδαστές, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες. Γνώμες σπουδαστών Ιταλικής γλώσσας στην Ευρωδιάσταση

Πάνω από 2.450 ενήλικες πήραν πτυχία Ιταλικών B2 και C2 παρακολουθώντας ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικών στην Ευρωδιάσταση, γεγονός που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε ενήλικο που θα επιλέξει την Ευρωδιάσταση για να μάθει Ιταλικά και να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις Ιταλικών B2 και C2.

ΜΟΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Μόνικα Χριστοδούλου, σπουδάστρια Ιταλικών / online μαθήματα

Στην Ευρωδιάσταση παρακολουθώ ταχύρρυθμα online μαθήματα Ιταλικών για την απόκτηση του πτυχίου Β2 στην Ιταλική γλώσσα. Είμαι ενθουσιασμένη με το πρόγραμμα της σχολής. Η κατάρτιση των καθηγητών της σχολής είναι…

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΕΛΕΣΗ

Αργυρώ Μπελέση, Μηχανικός Αυτοματισμού, σπουδάστρια Αγγλικών και Ιταλικών

Παρακολουθώ μαθήματα στην Ευρωδιάσταση Αθήνας από το 2015. Ξεκίνησα κάνοντας μαθήματα για Proficiency χωρίς να έχω ασχοληθεί για 8 χρόνια καθόλου με Αγγλικά και πήρα το ECPE σε 1 χρόνο.…

ΝΙΚΟΣ ΣΙΕΛΟΥΛΗΣ

Νίκος Σιελούλης – Απόφοιτος Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Σπουδαστής Ιταλικών / online μαθήματα

Ζώντας κυρίως στην Ανδρίτσαινα, ένα ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, η πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες είναι εκ των προτέρων δύσκολη, λόγω της μεγάλης απόστασης από τα…

Προετοιμαστείτε από το σπίτι ή το γραφείο για τις εξετάσεις PLIDA και ΚΠΓ σε μήνες, όχι χρόνια!

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας; PLIDA; Όποια και αν είναι η επιλογή σας για πιστοποίηση Ιταλικών αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ, ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα που σας παρέχει η Ευρωδιάσταση σίγουρα καλύπτει τις ανάγκες σας.

  • Uno-Due-Medio 1-Medio 2: B2 σε 6-12 μήνες Προετοιμασία για πιστοποίηση B2 για αρχάριους σε 6 έως 12 μήνες.
  • Due-Medio 1-Medio 2: B2 σε 5-10 μήνες Προετοιμασία για πιστοποίηση B2 αρχίζοντας από επίπεδο A2 σε 5 έως 10 μήνες.
  • Medio 1-Medio 2: B2 σε 3-7 μήνες Προετοιμασία για πιστοποίηση B2 αρχίζοντας από επίπεδο B1 σε 3 έως 7 μήνες.
  • ΚΠΓ Γ2 σε 8 μήνες Προετοιμασία για πιστοποίηση Γ2 αρχίζοντας από επίπεδο Β2 σε 8 μήνες.

Είστε ενήλικος και θέλετε να πάρετε γρήγορα πτυχίο Ιταλικών; Τα φροντιστήρια Ευρωδιάσταση είναι εξειδικευμένα φροντιστήρια Ιταλικών για ενήλικες!

Ψάχνετε για εξειδικευμένο Φροντιστήριο Ιταλικών για Ενήλικες;
Επιλεξτε Ευρωδιάσταση! Πάνω από 26 χρόνια προετοιμάζουμε με επιτυχία ενήλικες σπουδαστές για εξετάσεις Ιταλικών.

  • Τα προγράμματα Ιταλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένα για ενήλικες που θέλουν να μάθουν Ιταλικά γρήγορα, μεθοδικά, αποτελεσματικά και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.
  • Είμαστε οι ειδικοί στην προετοιμασία για τα πτυχία Ιταλικών B2 και Γ2, με πολυπληθή ομάδα πιστοποιημένων καθηγητών υψηλού επιπέδου. Οι καθηγητές Ιταλικών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εξειδικευμένοι στην προετοιμασία ενηλίκων για πιστοποιήσεις B2 και Γ2, διαθέτοντας πολυετή διδακτική εμπειρία και έχοντας να επιδείξουν συνεχείς μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις της Ιταλικής γλώσσας.

Γραπτή Εγγύηση σπουδών και χρονοδιαγράμματος: Όλα τα προγράμματα εκμάθησης και πιστοποίησης Ιταλικής γλώσσας που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από Γραπτή Εγγύηση Σπουδών και Χρονοδιαγράμματος.

Εντατικά online μαθήματα Ιταλικών αποκλειστικά για ενήλικες. Παρακολουθήστε ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικών από το σπίτι ή το γραφείο σας!

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Ευρώπης και αν μένετε, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικών (προετοιμασίας για πιστοποιήσεις B2 και Γ2) που προσφέρει η Ευρωδιάσταση online – σε πραγματικό χρόνο – απολαμβάνοντας τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συμμετοχή σε μία πραγματική τάξη.

Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ιταλικών για ενήλικες αρχίζουν στην Ευρωδιάσταση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Προσφέρουμε επίσης ατομικά προγράμματα και προγράμματα για εταιρίες και οργανισμούς.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση από όλες τις περιοχές της Αττικής είναι εύκολη τόσο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο και με ιδιωτικά μέσα.

Ευρωδιάσταση Τάξη Online

Στη συνέχεια θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες πρόσβασης και επικοινωνίας για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση που σας ενδιαφέρει.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών.

Αποκτήστε αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ πιστοποίηση Ιταλικών Β2 πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά και λάβετε επιπλέον μόρια. 26 χρόνια εμπειρίας.Πάνω από 2.450 επιτυχόντες. Στενή συνεργασία με τον εξεταστικό φορέα. Ευέλικτο ωράριο. Τάξη, online ή blended learning. 50% έκπτωση, δώρο όλα τα βιβλία και δεύτερη ξένη γλώσσα. Επιπλέον έκπτωση για εκπαιδευτικούς. 

Επικοινωνία: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43