Προετοιμασία για Lower – Advanced – Proficiency έγκυρων και αναγνωρισμένων φορέων και όχι για υποδεέστερα πιστοποιητικά

Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας προετοιμάσουμε μόνο για αναγνωρισμένα και αναγνωρίσιμα πτυχία γλωσσομάθειας, και όχι για πιστοποιητικά αμφιβόλου κύρους και ανύπαρκτης αναγνωρισιμότητας στην αγορά εργασίας.

Η Ευρωδιάσταση σας προφέρει ολοκληρωμένη προετοιμασία για Lower – Advanced – Proficiency αναγνωρισμένων και έγκριτων φορέων και όχι για υποδεέστερα πιστοποιητικά, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με τα χαμηλότερα δίδακτρα.

Στην προσπάθειά μας για επαγγελματική εξέλιξη, η αποδεδειγμένη και ολοκληρωμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Οι επιχειρήσεις ζητούν προσωπικό που να μπορεί να κατανοεί από καλά έως άριστα την Αγγλική γλώσσα σε γραπτό και ακουστικό επίπεδο.

Αλλά, ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, ζητούν προσωπικό που να μπορεί ΝΑ ΜΙΛΑ και ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ σε ανάλογο επίπεδο. Για το λόγο αυτό, στην Ευρωδιάσταση δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ χρήση της Αγγλικής γλώσσας (γραφή και ομιλία) και όχι μόνο στην ΠΑΘΗΤΙΚΗ χρήση της (κατανόηση γραπτού λόγου και ακουστικών κειμένων). Και, αυτονόητα, φροντίζουμε οι γλωσσικές δεξιότητες που θα αποκτήσετε να πιστοποιηθούν με την απόκτηση του Lower, του Advanced και του Proficiency, προετοιμάζοντάς σας γρήγορα και αποτελεσματικά για τις αντίστοιχες εξετάσεις.

Η κατοχή του Lower, του Advanced και του Proficiency πιστοποιεί ότι ο κάτοχος του πτυχίου μπορεί να μιλάει, να γράφει και να καταλαβαίνει Αγγλικά σε καλό και άριστο αντίστοιχα επίπεδο, καθώς έχει εξεταστεί επιτυχώς ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΜΕΙΣ:

  • Παραγωγή προφορικού λόγου (interview / oral examination)
  • Παραγωγή γραπτού λόγου (composition / essay writing)
  • Κατανόηση γραπτού λόγου (reading comprehension)
  • Κατανόηση προφορικού λόγου / ακουστικού κειμένου (listening comprehension)

H Ευρωδιάσταση σε καμία περίπτωση δε θα σας προετοιμάσει για πιστοποιητικά γλωσσομάθειας υποδεέστερα του Lower, του Advanced και του Proficiency, παρουσιάζοντάς σας τέτοια  πιστοποιητικά ως δήθεν εφάμιλλα.

Scroll to Top

Νέα τμήματα Ιανουαρίου.

50% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία

για εγγραφές έως 12 Δεκεμβρίου.

Τάξη ή online μαθήματα ή blended learning.

Αναγνωρισμένα πτυχία B2 και C2 σε μήνες, όχι σε χρόνια! Νο1 σε αριθμό ενηλίκων επιτυχόντων.

Επικοινωνία: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43