Προετοιμασία για Lower και Proficiency και όχι για υποδεέστερα πιστοποιητικά

Η ολοκληρωμένη και πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι αναμφισβήτητα ένα από τα βασικότερα εφόδια στην προσπάθειά μας για εύρεση εργασίας και επαγγελματική επιτυχία.

Οι απαιτήσεις των επιχειρήσεων είναι συγκεκριμένες: ζητούν προσωπικό που να μπορεί να κατανοεί από καλά έως άριστα την Αγγλική γλώσσα σε γραπτό και ακουστικό επίπεδο.

Αλλά κυρίως, ζητούν προσωπικό που να μπορεί να μιλάει και να γράφει Αγγλικά σε ανάλογο επίπεδο.

Για το λόγο αυτό, στην Ευρωδιάσταση δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ενεργητική χρήση της Αγγλικής γλώσσας (γραφή και ομιλία) και όχι μόνο στην παθητική χρήση της (κατανόηση γραπτού λόγου και ακουστικών κειμένων).

Και, αυτονόητα, φροντίζουμε οι γλωσσικές δεξιότητες που θα αποκτήσετε να πιστοποιηθούν με την απόκτηση του Lower και του Proficiency, προετοιμάζοντάς σας γρήγορα και αποτελεσματικά για τις αντίστοιχες εξετάσεις.

Η κατοχή του Lower και του Proficiency πιστοποιεί ότι ο κάτοχος του πτυχίου μπορεί να μιλάει, να γράφει και να καταλαβαίνει Αγγλικά σε καλό και άριστο αντίστοιχα επίπεδο, καθώς έχει εξεταστεί επιτυχώς και στους 4 παρακάτω τομείς:

– Παραγωγή προφορικού λόγου (interview / oral examination)

– Παραγωγή γραπτού λόγου (composition / essay writing)

– Κατανόηση γραπτού λόγου (reading comprehension)

– Κατανόηση προφορικού λόγου / ακουστικού κειμένου (listening comprehension)

H Ευρωδιάσταση σε καμία περίπτωση δεν θα σας προετοιμάσει για πτυχία Αγγλικών υποδεέστερα του Lower και του Proficiency, παρουσιάζοντάς σας τέτοια πιστοποιητικά ως δήθεν εφάμιλλα.

Scroll to Top

Νέα τμήματα Οκτωβρίου.

Έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία

για εγγραφές έως 3 Οκτωβρίου.

Τάξη ή online μαθήματα ή blended learning.

Αναγνωρισμένα πτυχία B2 και C2 σε μήνες, όχι σε χρόνια! Νο1 σε αριθμό ενηλίκων επιτυχόντων.

Επικοινωνία: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43